Kindercoaching Roosmarijn

De website van kindercoach Roosmarijn van der Tas

Samen-werking Roosmarijn en Marieke Groenewold van probleemloos pienter

SAMEN IN EEN MOOIE NIEUWE PRAKTIJKRUIMTE.

 

Roosmarijn van der Tas-Sint van Kindercoaching Roosmarijn en Marieke Groenewold van Probleemloos pienter hebben 9 jaar jaar geleden samen hun intrek genomen in een mooie nieuwe praktijkruimte aan de Dorpsstraat 29 te Castricum.

Inmiddels is de praktijk verhuisd naar: Buurt Biljart Centrum Castricum.

Adres is Van Speijkkade 61 1901 XB.

 

voor meer info: www.kindercoachingroosmarijn.nl

0610189899 of  kindercoachingroosmarijn@ziggo.nl

 

www.probleemloospienter.nl

0640360572 of marieke.groenewold@hotmail.com

 

 

Samenwerkingsverband  en gedeelde praktijkruimte.

Sinds 1 maart 2015 is Castricum een samenwerkingsverband rijker. Roosmarijn van der Tas-Sint van Kindercoaching Roosmarijn en talentbegeleider Marieke Groenewold van Probleemloos Pienter hebben hun krachten gebundeld. Zo kunnen zij expertise delen en hun aanbod vergroten. Naast alle vormen van kindercoaching, die kindercoach Roosmarijn al een aantal jaar succesvol aanbiedt hier in Castricum, is hier nu dus ook ons specialistisch aanbod bij hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Marieke is verbonden aan de expertgroep ontwikkelingsvoorsprong. Dit is een landelijk netwerk van professionals op het gebied van hoogbegaafde peuters en kleuters.

“Wij zijn er voor kinderen, jongeren en hun ouders die te maken hebben met bijvoorbeeld onzekerheid, zelfbeeld problematiek, verliessituaties, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, faalangst en weerbaarheidsproblematiek. Al deze thema’s hebben veel raakvlakken”. We gaan starten met een training voor kinderen over mindset. Dat is de basis voor zelfvertrouwen omdat we aan de slag gaan met de overtuiging die een kind over zichzelf heeft. Een groei mindset  werkt goed tegen faalangst en onderpresteren.

Graag tot ziens bij Roosmarijn en Marieke.