Kindercoaching Roosmarijn

De website van kindercoach Roosmarijn van der Tas

Samen-werking Roosmarijn en Marieke Groenewold van probleemloos pienter

SAMEN IN EEN MOOIE NIEUWE PRAKTIJKRUIMTE.

Roosmarijn van der Tas-Sint van Kindercoaching Roosmarijn en Marieke Groenewold van Probleemloos pienter hebben samen hun intrek genomen in een mooie nieuwe praktijkruimte aan de Dorpsstraat 29 te Castricum.

voor meer info: www.kindercoachingroosmarijn.nl

0610189899 of  kindercoachingroosmarijn@ziggo.nl

 

www.probleemloospienter.nl

0640360572 of marieke.groenewold@hotmail.com

 

 

Samenwerkingsverband  en gedeelde praktijkruimte.

Sinds 1 maart 2015 is Castricum een samenwerkingsverband rijker. Roosmarijn van der Tas-Sint van Kindercoaching Roosmarijn en talentbegeleider Marieke Groenewold van Probleemloos Pienter hebben hun krachten gebundeld. Zo kunnen zij expertise delen en hun aanbod vergroten. Naast alle vormen van kindercoaching, die kindercoach Roosmarijn al een aantal jaar succesvol aanbiedt hier in Castricum, is hier nu dus ook ons specialistisch aanbod bij hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Marieke is verbonden aan de expertgroep ontwikkelingsvoorsprong. Dit is een landelijk netwerk van professionals op het gebied van hoogbegaafde peuters en kleuters.

“Wij zijn er voor kinderen, jongeren en hun ouders die te maken hebben met bijvoorbeeld onzekerheid, zelfbeeld problematiek, verliessituaties, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, faalangst en weerbaarheidsproblematiek. Al deze thema’s hebben veel raakvlakken”. We gaan starten met een training voor kinderen over mindset. Dat is de basis voor zelfvertrouwen omdat we aan de slag gaan met de overtuiging die een kind over zichzelf heeft. Een groei mindset  werkt goed tegen faalangst en onderpresteren.

GRATIS LEZING OVER MIND-SET:

We nodigen u uit bij een gratis lezing over Mindset op dinsdag 21 april op ons nieuwe kantoor. Vanaf 19.45uur staat de koffie klaar. De lezing duurt van 20-21.30uur. Graag even melden als u wilt komen zodat we op uw komst rekenen. We huren een ruimte centraal gelegen in het dorp, op de 1e etage in het kantoor van Toepoel en partners in de Dorpsstraat 29.

De praktijk ingang is aan de achterzijde van het pand. Dit is ter hoogte van de Oudeweg 26-28.

OPEN HUIS VAN DE NIEUWE PRAKTIJK:

Wilt u meer weten over ons aanbod of eens nader kennismaken dan bent u van harte uitgenodigd tijdens ons open huis, op zaterdag 18 april van 14 -16 uur op de Dorpsstraat 29. We hopen dat u deze middag direct in uw agenda noteert! Kinderen zijn uiteraard zeer welkom om onze praktijk te komen bekijken! Onder genot van een kopje koffie, thee of limonade en iets lekkers kunnen we ingaan op al uw vragen.

Graag tot ziens bij Roosmarijn en Marieke.